joydyevafoam

Výhody balicího boxu EVA Vnitřní podšívka

Čas vydání: 2022-10-26 10:04:17  Hity: 22

the packing box eva inner podšívka, pokud jde o materiál, existují balicí box eva vnitřní podšívka, houba vnitřní podšívka, epe perleťová bavlněná vnitřní podšívka, papírová vnitřní obložení atd.


1. Eva podšívka, pokud jde o výkon, existuje ekologická anenvironmentální přátelská Eva, stejně jako anti-static Eva a FireProof Eva. Existuje mnoho jmen pro podšívku EVA, jako je Eva Tray, Eva podšívka, EVA Box atd. . Pokud jde o barvu, vždy jsou k dispozici, ale barva je jiná. Některé barvy je třeba přizpůsobit, jako je bílá, černá, barva atd., Bílá a černá je velmi běžná barva. Pokud jde o výkon, existují ekologické anenvironmentálně přátelské EVA, stejně jako anti-static Eva a ohnivá eva.

--2. Sponge obložení, pokud jde o výkon, může být rozdělenana environmentální ochranu houby podšívky, antiStatic houby podšívka a ohnivzdorná houba podšívka. Existují také další jména, jako je houba vnitřní podnos, houba vnitřní krabice, houbová zásobník atd. Pokud jde o hustotu, existuje takénízká hustota a vysoká hustota. Hustota je rozdělenana 13d, 26d, 18d, 22d atd., Stejně jako sekundární bavlna a extra tvrdá bavlna. Barvy jsou černé, bílé a barevné. Barevná část má být samozřejmě také přizpůsobena, pokudnení připravena barva.


3. Pearl bavlněná podšívka EPE, pokud jde o výkon, existují perelové bavlněné podšívky EPE a anti-Static Epe Pearl Cotton Lunning. Pokud jde o hustotu, existujenízká hustota a vysoká hustota. Běžně používaná hustota jsou 18 kg, 25 kg, 27 kg a vyšší hustota 30 kg, 35 kg atd. Barvy jsou bílé, černé a červené.-


Předchozí: No

další: Injekční formovaná pěna vs. k...